Vacature zaterdag (zaalsport)

Na 38 jaar met veel plezier als (coördinerend) vrijwilliger bij de RESA zaterdagsport betrokken te zijn is het tijd geworden het stokje over te dragen.
Wie vindt het leuk deze taak van mij over te nemen?
Dit kan iemand zijn van binnen de RESA, maar natuurlijk ook iemand die de RESA nog niet van binnenuit kent, maar graag als vrijwilliger een sportief steentje wil komen bijdragen.

De RESA sporters zijn op zaterdagochtend 9.30 – 11.30 uur actief in sportzaal De Oude Wereld.
Met uitzondering van de zomervakantie en kerstvakantie. Als vrijwilliger ben je iets eerder aanwezig om de zaal gebruiksklaar te maken en koffie te zetten voor de ontvangst.

We sporten van 9.30 – 11.30 uur met een kleine onderbreking voor alweer een kopje koffie.

Na afloop wordt gezamenlijk de zaal opgeruimd en wie zin heeft babbelt nog even na. Voor de vrijwilligers betekent het dat je ongeveer van 9.15 – 12.00 uur aan het werk bent.

De werkzaamheden van de coördinerend vrijwilliger zijn:
Samen sporten met deelnemers en vrijwilligers.
Samen met de vrijwilligers de sportzaal gebruiksklaar maken en na afloop weer opruimen.
Waar nodig bijsturen in de activiteiten.
Samen koffie verzorgen, klaarzetten, opruimen.
Financiën regelen / beheren van entreegelden en koffiegeld.
1 x 6 weken deelnemen aan de bestuursvergadering.
Waar nodig contact onderhouden met de beheerders van sporthal en recreatieruimte.
Eindverantwoordelijke bij de zaalsport.

Als u interesse heeft vult u dan het contactformulier in, ik bel u zo spoedig mogelijk terug.
U kunt natuurlijk ook telefonisch met ons contact opnemen, of kom gewoon gezellig langs op zaterdagochtend.

Anne Koster