RESA heropent in 2022

Beste sporter, zwemmer en vrijwilliger van de RESA,

We hebben allemaal met spanning uitgekeken naar de laatste persconferentie. En ja hoor, we mogen weer sporten!

M.i.v. zaterdag 22 januari kunnen we weer sporten in de Oude Wereld.

We hebben echter nog geen protocol van het zwembad ontvangen en weten dus nog niet aan welke voorwaarden de deelnemers en de vrijwilligers bij het zwemmen moeten voldoen. Komende week laat ik via de mail en de site weten met welke groep we wel gaan starten en wanneer. Houd dus de mail en de website van de Stichting RESA goed in de gaten voor verdere mededelingen.

Gelukkig weer wat positief nieuws!

We gaan sporten m.i.v. 22 januari en waarschijnlijk gaan we weer zwemmen m.i.v. 23 januari.

Met vriendelijke groeten,

Namens het bestuur van de Stichting RESA

Marian Richardson.

LOCKDOWN

Aan alle deelnemers en vrijwilligers van de RESA,

Waarschijnlijk heeft u het al begrepen, het RIVM heeft vanavond een dringend advies gegeven dat m.i.v. morgenochtend 05.00 uur alle sportaccommodaties voorlopig gesloten blijven.

Het kabinet heeft dit advies overgenomen, zodat we tot nader bericht geen gebruik kunnen maken van de Oude Wereld en het zwembad De Hoorn. Dat geldt natuurlijk ook voor de RESA. Ondanks dat de zwemlessen landelijk beperkt door mogen gaan, hebben wij als bestuur besloten dat het lesgeven aan onze kwetsbare groep helaas niet door kan gaan tot nader bericht.

Heel spijtig dat we dit moeten mededelen, net nadat we weer heerlijk genoten van het sporten en het zwemmen. Zodra er weer een positief bericht te melden is, zullen wij dit via de site en via de mail kenbaar maken.

Het bestuur van de RESA